„Je to naše letošní první vystoupení v plné sestavě, které se jmenuje Další rok to dejchá v nás. V loňském roce jsme v tomto složení odehráli celkem devět těchto vystoupení. Začínáme v Holýšově právě proto, že hrajeme všichni a EBr na tato vystoupení potřebuje velké jeviště, což kulturní dům v Holýšově naprosto splňuje," řekl Deníku kapelník Jaroslav Soukup.

Ten zve právě příznivce z tachovského okresu. „Vím, že na naše koncerty jezdí řada příznivců z Tachovska. Byli za námi na pouti v Bělé nad Radbuzou, často jezdí do Horšovského Týna. Myslím, že Holýšov pro ně také není daleko, takže je rádi uvidíme," uvedl Soukup.

Na jevišti bude všech sedm členů kapely. „Budou hrát opět spolu oba kytaristé z původního Extrabandu, kteří se pravidelně alternují – Pavel Navrátil a Jirka Mothejzík. A pochopitelně nebude chybět ani častý, milý host našeho souboru Radek Zíka. Celá akce bude rozložena do čtyř dlouhých sérií a budeme hrát jako vždy i na tomto pro nás svátečním vystoupení bez předkapely. Začínáme přesně ve 20.30 hodin a končit budeme po půl druhé v noci. Takže návštěvníci zažijí minimálně pět hodin bigbítu. Večírek bude hlavně o starých peckách, ale zahrajeme i ty nejnovější z našeho repertoáru," uvedl muzikant.

Vstupné na toto mimořádně dlouhé a pořadateli určitě dobře zajištěné vystoupení bude 160 korun. Další vystoupení v plné sestavě se uskuteční až v březnu, na Velikonoční neděli 31. března v Mrákově. Více na internetových stránkách kapely Extra Band Revival.