„Návštěvníci koncertů v kulturním domě jsou zvyklí spíše na rockově mířené koncerty. Tento podzim jsme se ale rozhodli zkusit něco trochu jiného. Uvidíme jak to vyjde. Jinak od nového roku se návštěvníci opět mohou těšit na více rockové akce,“ řekl Deníku ředitel Městského kulturního střediska ve Stříbře David Blažek.

Dvojici kapel, která se zhostila sobotního programu nejspíše není třeba představovat. Skavare rozhodně nejsou na okresní scéně žádným nováčkem a za více než deset let svého hraní si našli mnoho fanoušků. Ti samozřejmě nechyběli ani ve Stříbře a své oblíbence z Konstantinových Lázní řádně podpořili. Co se týče The Tap Tap, rozhodně se jednalo o nevšední zážitek, který ale nebyl minimálně občanům Stříbra zcela neznámý.

Skupina The Tap Tap vystoupila v prostorách stříbrského kulturního domu.Zdroj: Deník / Sýkora Jindřich

„The Tap Tap se již dříve představili na městských slavnostech a odezva byla úžasná. Proto jsme si řekli, že to zkusíme znovu. Návštěvníků by sice mohlo být trochu více, ale i tak to vypadá dobře,“ dále dodal Blažek.

Těch, kteří si nenechali ujít tento soubor složený ze studentů Jedličkova ústavu, se nakonec dostavilo více než 200. A rozhodně to byla podívaná. O nějakém handicapu se totiž u The Tap Tap při koncertování téměř nedá mluvit. Navíc samotní členové souboru nemají sebemenší problém si ze svého postižení udělat v každé možné chvíli srandu. Tento přístup společně s dobrou muzikou ocenil snad každý účastník sobotního koncertu.

„Ještě jsme na The Tap Tap nebyli a i tentokrát jsme jeli na poslední chvíli. Rozhodně toho ale nelitujeme. Úžasný koncert,“ okomentovali návštěvníci z Tachova.

Úspěšné družstvo atletek Baníku Stříbro. Nahoře zleva Suchánková, Matúšová, Švecová, Holešová, Píclová, Sládková, Steinerová, Štěrbová, Vokrojová, Kvasničková, Löblová, Vitáková, Nyklesová, Schwarzová. Dole Fürstová, Třísková, Lillová, Sobotková, Gabriško
Senzační úspěch atletek Baníku: druhé na republice