Středeční večer zcela naplnila sál kina Mže. „Je zkrátka úžasná. Taková stále mladá ďáblice," popisuje dojmy návštěvnice Dana Totzauerová.

Pokud si myslíte, že na její vystoupení přišli návštěvníci v jejím věku, pěkně se mýlíte. Sál byl z většiny naplněn mladým publikem. Celkový počet návštěvníků byl 271.

„Přijela jsem na koncert z Plané. Mám ráda její písničky. Je to super baba. Na jejím koncertě jsem poprvé a jsem nadšená," říká návštěvnice koncertu Ivana Horníčková.

Středeční vystoupení bylo rozděleno na dvě poloviny. V první půlce zazpívala nové písničky, dále následovala krátká přestávka a druhou půlku věnovala nestárnoucím a nejslavnějším hitům své doby.

„Jednou jsem se viděla v televizi, můžu vám říct, že ta plazmovka pěkně rozšiřuje," vtipkovala zpěvačka Věra Špinarová celé vystoupení.

Přiznala, že v Tachově nebyla dlouhých třicet let.

Věra Špinarová je jednou z nejlepších a nejvýraznějších osobností českého popu a rocku.

Kromě mnoha ocenění v podobě zlatých a platinových desek patří mezi prvních pět nejprodávanějších českých interpretek za posledních deset let. Patří ke stálicím naší rockové i populární hudby a pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech se stala jednou z nejoblíbenějších zpěvaček.

Gabriela Jägerová