Vážení rodiče,

díky vstřícnosti porodnic v Plzni, Domažlicích a Stodu vám budeme na našich stránkách přinášet fotky nejmladších občanů Tachovska. Každý týden náš fotograf objíždí spolupracující porodnice a fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na email: miminka@denik.cz a svoje miminko najdete buď na stránkách deníku nebo na www.denik.cz (popř. atlas). Tam najdete i všechna miminka, která již v deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

(Pro zvětšení fotky klikněte na její náhled)

Tomáš Riant z Tachova, který byl u porodu své prvorozené dcery Haničky, se už těší až jí bude moci svézt na motorce. Haničku (2,37 kg/46 cm) porodila Hanka Riantová 4. listopadu tři minuty po poledni ve FN v Plzni. Že se jim narodí chlapeček, věděli Lucie Šlehoferová a Rostislav Korol ze Ctiboře předem. Jiřík Korol (3,30 kg a 52 cm) se narodil 7. 11. 07 v 8.20 hodin v Domažlicích. Jiřík je prvorozeným synkem.
Veronika Mautnerová z Mariánských Lázní svůj projev lásky k manželovi Martinovi vyjádřila tím, že stejné jméno dala i prvorozenému synovi. Martin Mautner junior (3,22 kg/50 cm) se narodil 30. října v 17.54 hod. ve FN v Plzni. Tříletá Adélka z Tachova má ze svých brášků Martina a Marka velkou radost. Dvojčátka se narodila Aleně a Martinovi Buriánkovým 29. října ve FN v Plzni. Martin (3,40 kg/49 cm) ve 12.13 hod. Marek (2,84 kg/48 cm) je o dvě minuty mladší.