Liliana Řezáčová z Mutěnína se v domažlické porodnici narodila ve čtvrtek 6. dubna v 16.39 hodin mamince Kristýně a tatínkovi Janovi. Rodiče věděli dopředu, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Jméno dostala Lilianka, která vážila 3,78 kg a měřila 50 cm, podle společného přání rodičů.

Matěj Slovenkai z Plané u Mariánských Lázní zakřičel poprvé v domažlické porodnici v pondělí 3. dubna v 7.06 hodin. Maminka Kateřina Nováková a tatínek Robert Slovenkai věděli, že se jim narodí chlapec, a jméno mu vybrali společně. Matýsek vážil 3,31 kg a měřil 49 cm.

Annabell Hoke z Mrákova přišla na svět v domažlické porodnici ve čtvrtek 6. dubna v 8.09 hodin. Rodiče Rozálie Hoke Gorecká a Václav Hoke věděli dopředu, že se jim narodí holčička, a na porodním sále ji přivítali společně. Jméno Annabellce, která vážila 3,78 kg a měřila 53 cm, vybral tatínek. Doma se na sestřičku těší Lilienka (2,5).

Josef Kondrys z Boru u Tachova se v domažlické porodnici narodil v úterý 4. dubna v 10.09 hodin mamince Monice Pichové a tatínkovi Juraji Kondrysovi. Rodiče dopředu věděli, že budou mít chlapečka a při jeho narození byli spolu. Pepíček vážil 2,48 kg a měřil 47 cm.

Ilustrační foto.
Očkovat nebo ne? Ženy jsou pro