Jedna se stala v pátek dvacet minut před šestnáctou hodinou. Třicetiletá řidička Firdu Ka jela z Branky do Německa a do cesty jí vběhla laň. Řidička už nemohla střetu zabránit. Policisté u řidičky vyloučili přítomnost alkoholu. Celkovou škodu předběžně vyčíslili na jedenáct tisíc korun.
„V pátek dvacet minut po třinácté hodině seděl za volantem vozu Peugeot Boxer jednašedesátiletý muž z Tachovska a jel ve směru na Borek. Při otáčení se na komunikaci přehlédl jedoucí osobní vozidlo Peugeot 206 a došlo ke střetu. Při této dopravní nehodě byla lehce zraněna spolujezdkyně, která byla převezena do nemocnice v Domažlicích. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen," popsala policejní mluvčí Ivana Telekešová.

Další nehoda se stala v pátek v půl sedmé večer. Jednatřicetiletý řidič s traktorem odbočil v Úšavě na Staré Sedliště. „Přitom se uvolnila část nákladu, která znečistila komunikaci v protisměrném jízdním pruhu. Večer okolo půl sedmé tou samou cestou projížděl motocykl Yamaha, který kvůli znečištění dostal smyk a spadl na komunikaci. Řidič motocyklu utrpěl lehká zranění, a to pohmožděniny a oděrky," uvedla mluvčí s tím, že škodu policisté vyčíslili na 30 tisíc korun.

Bez zranění se obešla nehoda, která se stala mezi Boječnicí a Boněticemi. Šestatřicetiletý řidič nákladního vozidla strhl na rovině řízení vpravo a vjel do příkopu. Škodu policisté předběžně vyčíslili na osmdesát tisíc korun.

„K poslední dopravní nehodě za víkend došlo 20. července dvacet minut před šestou hodinou ranní. Čtyřiadvacetiletý muž řídil osobní vozidlo značky Renault Megane. V Bezdružicích zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace a vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení, který vyvrátil. Následně řidič vozidla ze zavazadlového prostoru vyndal jízdní kolo, na kterém z místa dopravní nehody ujel," informovala Telekešová.

Policisté z obvodního oddělení Konstantinovy Lázně jej ale vypátrali. Hlídka muže vyzvala k provedení dechové zkoušky na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu řidiče, která byla pozitivní. Přístroj naměřil 1,76 promile alkoholu. Jeho další cesta tak vedla k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem moči nebo krve.