Policie, hasiči i záchranná služba totiž krátce před osmou hodinou ranní vyrazila k dopravní nehodě dvou vozidel, která se stala na křižovatce u labuťského rybníku.

"Podle předběžného šetření vyplývá, že osmačtyřicetiletý řidič jedoucí ze směru od Labutě nedal na křižovatce přednost šestačtyřicetiletému řidiči jedoucímu po hlavní silnici. Došlo ke střetu, který obě vozidla odmrštil do pole," popsala mluvčí Policie České republiky Dagmar Jiroušková.

Rozhodně se nejednalo o pěkný pohled. Obě zdemolovaná auta byla v poli pohozena jako dětské hračky. Zelené vozidlo, jehož řidič je pravděpodobně viníkem incidentu, navíc skončilo přetočené na boku.

Podle dostupných informací nejsou hlášeny žádné ztráty na životech, přesto si nehoda vyžádala vážná zranění. "Posádka zeleného vozidla byla transportována do nemocnice letecky. Další zranění byli pak převezení standardně rychlou záchrannou službou.

Ještě před odvozem do nemocnice byla provedena dechová zkouška. Ta dopadla u řidiče, který jel po hlavní silnici, negativně. U druhého řidiče byla objevena přítomnost alkoholu, ale nyní se čeká na výsledky krevního rozboru," dále dodala Dagmar Jiroušková. Jak dále mluvčí uvedla, předběžná škoda je odhadována na 350 000 korun. Dopravní nehodou se budou policisté i nadále zabývat.

V neděli večer došlo k vážné dopravní nehodě, která skončila smrtí řidiče jednoho z vozidel.
Střet dvou vozidel skončil smrtí