"Vozidlo tovární značky Audi řídil sedmapadesátiletý cizinec. Kriminalisté nařídí soudní pitvu k objasnění přesné příčiny úmrtí. Jednašedesátiletý řidič sypače značky Volvo z nehody vyvázl bez zranění, podrobil se dechové zkoušce s výsledkem negativním," dopolnila policejní mluvčí Dagmar Brožová. 

Ilustrační foto
Z ubytovny ukradl elektroniku za desítky tisíc

Na místo vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému, vzletěl i vrtulník Letecké záchranné služby. "Vrtulník se pro neletové podmínky musel vrátit na základnu," informovala mluvčí ZZS Plzeňského kraje Mária Svobodová a dodala, že lékařka hned po příjezdu na místo u muže středního věku konstatovala zranění neslučitelné se životem, kterým muž na místě podlehl.

Smrtelná nehoda Audi a sypače u Broumova na Tachovsku. Při nehodě zahynul řidič Audi (57).Smrtelná nehoda Audi a sypače u Broumova na Tachovsku. Při nehodě zahynul řidič Audi (57).Zdroj: Policie ČR

Silnice do Německa byla v Broumově uzavřena. "Doprava je odkláněna v obci Broumov směrem na Tachovskou Huť. Zároveň jsme požádali německé kolegy, aby nevpouštěli vozidla přes hraniční přechod Broumov do naší republiky," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Věnec bez dozoru začal hořet. Toto jsou následky požáru v domě v nové tachovské zástavbě v Rumplerově ulici.
Věnec zůstal bez dozoru a bylo z toho neštěstí. Škoda je skoro půl milionu korun

Na místo vyjeli i hasiči. "Zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Došlo k úniku hydraulického oleje z radlice sypače," sdělil mluvčí HZS Plzeňského kraje Petr Poncar.

Veškeré okolnosti a příčiny vzniku nehody jsou nyní v šetření. Podle předběžných výsledků šetření jelo osobní vozidlo Audi A3 ve směru z Německa na Broumov. Řidič dostal smyk a narazil do sypače značky Volvo.