Závodů se zúčastnila také výprava Baníku Stříbro, která na přebor kraje vyslala devítičlenný tým. Ve čtyřech kategoriích se soutěží v pražské hale celkem zúčastnilo 333 závodníků. V našich kategoriích, a to přípravek dívek ročníku narození 2007 a 2008 se zúčastnilo 103 dívek a přípravek hochů stejných ročníků narození se zúčastnilo 86 chlapců. Stříbrská skupina osmi dívek a jednoho chlapce se pokusila o malý zázrak v těžké závodní konkurenci.

Z konkurenčně nabitých disciplín si mladí atleti přivezli spoustu osobních rekordů a nováčci zase zkušenosti a bohaté zážitky. Tímto bych rád poděkoval všem našim malým atletům za jejich výkony, a to konkrétně Zuzaně Bednárové, Anežce Hniličkové, Nině Tjunikovové, Barboře Fronkové, Adrianě Würknerové, Lucce Danielové, Kamile Šrámkové, Markétě Andrlové a Dominiku Fuchsovi.

Z těch nejlepších výkonů bych vybral tyto: z 22 rozběhů šesté místo ve smíšené štafetě 4x200m, štafeta startovala ve složení Fronková, Würknerová, Danielová, Andrlová. V běhu na 60 metrů se ze 79 dívek umístila Markéta Andrlová na sedmém místě, v běhu na 150 metrů byla ze 44 dívek Markéta Andrlová na druhém místě, v běhu na 600 metrů ze 34 dívek skončila Adriana Würknerová na 12. místě a ve skoku dalekém ze 61 dívek se na 24. místě umístila Barbora Fronková.

Všem přejeme hodně úspěchů do dalších závodů.

Trenéři Andrlovi

Ilustrační foto
Atleti připravují běžeckou Velikonoční desítku, přihlásit se běžci mohou už teď