Jediný zástupce Tachovska ve druhé lize stolního tenisu zajížděl o víkendu na jih Čech a přivezl odsud cennou výhru a remízu. S. Bor Eissmann zvítězil v Českých Budějovicích s místním Pedagogem 10:7 a v Prachaticích remizoval 9:9.

Borští se na pátý celek průběžné tabulky „vytáhli". Po nerozhodných čtyřhrách se v úvodních dvouhrách prosadili Dráždil, Belopotočan, Kirchman a domácí prohrávali 1:4. Pedagog ale dokázal upravit skóre na 5:5 a za tohoto stavu šli Borští opět do trháku na 5:8. Domácí ještě snížili na 7:8, ovšem Belopotočan v pětisetové bitvě zdolal P. Kortuse ml. (4,-12,-5, 8, -9) a Kirchman „potvrdil" překvapivý výsledek.

Do utkání s TJ Libín 1096 Prachatice nevstoupil Bor nejlépe a první bod „udělal" až za stavu 4:0 pro domácí, kteří si udržovali slibný náskok a za stavu 8:5 měli blízko k výhře. Pak ale Dráždil s Belopotočanem dovedli do vítězného konce své pětisetové zápasy a bod Kirchmana znamenal vyrovnání. Klier sice nestačil na Kaštánka, ale Dráždil v posledním zápase zajistil hostům cennou remízu.

Ostatní výsledky a fakta k utkáním najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.