Krajská soutěž Plzeňského kraje skupiny D v ledním hokeji měla na programu šesté kolo. V něm zajížděla J. Bezdružice na led HC Kralovice a domácí vyhráli 3:0.

Na ledě Kooperativy Plzeň se bezdružickým kohoutům moc proti lídru soutěže nedařilo hlavně v koncovce. Kralovičtí byli v úvodní třetině lepším týmem a svou převahu využili ke vstřelení vedoucí branky a ještě do přestávky přidali druhou.

„V prostřední části jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Měli jsme výhodu několika přesilovek, ale v nich se nám nepodařilo skórovat. Příležitosti jsme k tomu měli, šance byly na víc než jednu branku," řekl ke klíčovému momentu zápasu hrající trenér J. Bezdružice Karel Seknička.

Snaha hostů dostat se do utkání byla zřejmá i v poslední třetině. „Opět jsme se dostali do několika příležitostí, ale naše koncovka byla bídná. A když neproměnil kanonýr Böttcher vyloženou šanci, vyšli jsme opět naprázdno," byl zklamaný Seknička.

HC Kralovice – J. Bezdružice 3:0
Třetiny: 2:0, 0:0, 1:0. Diváci: 10.

Jiskra: Reiss – Šmat, Hlaváč, Horna, Semerád, Vacata, Marek Kalista, Seknička, Petřina, Řezníček, Janota, Daliman, Böttcher.