V dohrávaném utkání úvodního dvojkola extraligy stolních tenistek hostilo družstvo S. Bor TeVo Caesar Group čtvrtý celek soutěže rezervu ČSAD Hodonín. Domácí tým v sestavě Kaba, radnicová a Gallerachová se postaral o velké překvapení, když s velkým favoritem remizoval 5:5. To mohlo být pro hosty ještě hůře. V rozhodujícím utkání vedla domácí Kaba 2:0 na sety, ovšem nakonec prohrála 2:3.

Družstvo Hodonína je postaveno na mladých hráčkách soustředěných v centru mládeže v Hodoníně. Na úspěch domácí Bor moc nepomýšlel vzhledem k postavení v tabulce a hlavně k výsledku prvního zápasu. Ten prohrála borská děvčata 8:2. Nikola Gallerachová měla ještě pro nemoc týdenní tréninkový výpadek. Úvod zápasu se domácím hráčkám vydařil tak, jak by si to nedovedl představit ani ten největší optimista.

Čtyřhru vyhrála dvojice Kaba, Radnicová 3:2 po výkonu, který už dlouho nepředvedla. V prvních dvouhrách pak Kaba porazila Ondříškovou a Gallerachová přehrála v pětisetové bitvě Pelcmanovou. V dalším průběhu utkání došlo k obratu a hostující hráčky vyhrály tři dvouhry. Za nerozhodného stavu předvedla ´gala představení´ Lenka Radnicová, která v pohodě porazila Pelcmanovou a Ondříškovou vždy 3:0. Po prohře Gallerachové s Matelovou byl stav 5:4 pro Bor a senzace byla na světě. Zda půjde o hodně velké překvapení leželo na Radce Kaba, kterou dělil od výhry jediný set. Hostující Hodonín ale nakonec zápas zremizoval. Domácí hráčky si za výkon a výsledek ´vychutnaly´ od hojně zastoupených příznivců potlesk na otevřené scéně. „Kdyby nám někdo nabídl před utkáním remízu, tak řeknu, že ji beru. Možná při troše štěstí bylo i na výhru, ale nebuďme neskromní. Za fantastickou diváckou podporu musím za holky příznivcům poděkovat. V takovéto atmosféře je nemohly ani zklamat a já věřím, že předvedená hra byla pro ně tou největší odměnou. Pro nás je to výsledek, o kterém se nám před utkáním ani nesnilo,“ řekl Deníku k utkání trenér domácího družstva Pavel Gallerach. S. Bor TeVo Caesar Group – ČSAD Hodonín B 5:5. Kaba, Radnicová – Matelová, Pelcmanová 3:2 (10,-9,4,-10, 6); Kaba – Ondříšková 3:1 (5, 9, -11, 9); Gallerachová – Pelcmanová 3:2 (10, 10, -6, -13, 7); Radnicová – Matelová 1:3 (-7, - 9, 2, -11); Gallerachová – Ondříšková 0:3 (-8, -9, -2); Kaba – Matelová 1:3 (-6, -8, 7, -7); Radnicová – Pelcmanová 3:0 (9, 5, 6); Gallerachová – Matelová 0:3 (-6, -5, -5); Radnicová – Ondříšková 3:0 (8, 3, 8); Kaba – Pelcmanová 2:3 (5, 7, -9, -7, -3).