V tradičním předvánočním čase bilancovali stříbrští zápasníci uplynulý rok a vyhodnotili nejlepší borce svého klubu „Zápas Stříbro". Členové klubu se mají čím chlubit.

„Z pohledu trenérů jsme jednotlivě zhodnotili uplynulý rok a přidali i přání do budoucna. Nechybělo ani poděkování za celoroční práci a úspěchy," přiblížil vyhodnocení trenér Tomáš Adam. Předseda klubu a trenér v jedné osobě, Michael Janda, mimo jiné připomněl, co vše se podařilo v poslední době pro zápas udělat a získat. „Podařilo se nám získat pořadatelství Oblastního kola mistrovství družstev a jednotlivců pro Plzeňský a Karlovarský kraj. Mistrovství pořádáme v Kulturním domě ve Stříbře, kde je zázemí i pro diváky. Můžeme tak tento sport představit i veřejnosti a prezentovat naše město. Naši borci jsou v kádru reprezentace ČR, podařilo se nám také zakoupit posilovací nářadí a kompletně obléct do nových souprav naše borce. Závěr roku jsme si zpestřili exhibičním vystoupením vybraných zápasníků na sportovním vánočním dni partnerského města Vohenstrauss," byl spokojený Janda. Poté následovalo předání pamětních listů, ocenění za celoroční práci a reprezentaci klubu.

Pozvání přijali i bývalý trenér Lev Goldobin, místostarosta města Stříbra Karel Lukeš a rodiče některých borců.

Zápasníci byli vyhlášeni bez pořadí, i když byly ohodnoceni dle dosažených výsledků. Uvedeny jsou jen některé úspěchy zápasníků.

Lukáš Adam (kategorie junioři, hmotnost do 74 kg) – Mistr ČR a reprezentant ČR.
Jan Matějka (kategorie junioři, hmotnost do 74 kg) – čtvrté místo na mistrovství ČR a reprezentant ČR. Hostuje v I. lize seniorů za klub Glaverbel Czech Teplice.

Daniel Janda (kategorie junioři, hmotnost do 84 kg) – páté místo na mistrovství ČR a člen širšího výběru reprezentace ČR.
Ondřej Jaša (kategorie senioři, hmotnost do 84 kg) – šesté místo na mistrovství ČR a hostuje v I. lize mužů za klub Glaverbel Czech Teplice.
Jan Adam (kategorie senioři, hmotnost do 84 kg) – druhé místo na mezinárodní soutěži VC Plzeň (dále zbytek sezony pro zranění nezápasil), hostuje v I. lize seniorů za klub Glaverbel Czech Teplice.