Mezinárodní turnaj v zápase ve volném stylu ve všech věkových kategoriích „Velká cena Města Brna" se konala také za účastli závodníků Zápasu Stříbro. Na bednu se tentokrát v silné konkurenci nedostali.

Zápasníkům z naší republiky konkurovali borci ze Slovenska, Polska, Maďarska a Německa. „Náš klub „Zápas Stříbro" reprezentovali v kategorii mladších žáků Jan Plzák, jenž v hmotnosti 35 – 37kg skončil sedmý. Jakub Nikitinský v hmotnosti do 48 kg byl čtvrtý," podotkl trenér Tomáš Adam. V kategorii kadetů reprezentoval stříbrský klub Pavel Krüger a v hmotnosti do 76 kg vybojoval čtvrté místo.

V seniorech na Jana Adama „zbylo" v hmotnosti do 86 kg také čtvrté místo.

„Škoda, že jsme vyšli na prázdno. Byla to asi souhra náhod. V bojích o medaile kluci zaváhali a těsně jim unikli stupně vítězů. Ještě nikdy jsme nezískali tři čtvrtá místa. Je to poprvé. Turnaj byl velmi kvalitně obsazen zahraničními borci a pro kluky jsou to nenahraditelné zkušenosti. S výsledky můžeme být vcelku spokojeni. Chybělo jen trochu zápasnického štěstí. I když kluci nevybojovali medaile, patří jim dík za bojovnost a reprezentaci našeho klubu," pravil Adam.