V sedmém kole druhé ligy v házené žen hostil Slavoj Tachov jednoho z aspirantů na nejvyšší příčky. Na favorita se vytáhl a TJ Sokol Bělá porazil 25:23.

Od začátku mělo utkání dramatický průběh. Domácí družstvo se překonávalo a v v jeho dresu se střelecky blýskly Sluková a Pilátová, které si připsaly na své konto devět respektive sedm branek.

„Utkání mělo velmi dobrou úroveň přesahující druhou ligu. Hráčky podaly velmi disciplinovaná výkon, podpořený velkým nasazením a bojovností. Oproti minulým zápasům se nám dařilo střelecky a také v obraně. Všechno se to sešlo, měli jsme i to pověstné štěstíčko. Jsem velmi spokojený. Porazili jsme velkého favorita soutěže a já doufám, že to nebyl z naší strany jen takový výkřik a dokážeme po přestávce takový výkon zopakovat i proti Chebu," řekl k utkání trenér Slavoje Tachov Miloslav Moulis.

Sj. Tachov – TJ S. Bělá 25:23
Poločas: 13:10. Branky ze 7 hodů: 4:2. Rozhodčí: Svítek, Václavík. Diváci: 48.

Slavoj: Voříšková – A. Mrázová (1), Pokorná, Vrbová (4), Vl. Herlíková (1), E. Herlíková (1), Mothejzíková, Dresslerová, Šindelářová, Dlesková, Pilátová (7), K. Mrázová (2), Sluková (9).

Další výsledky: HC CHeLK – Astra 27:25, Č. Budějovice – Ústí n.L. 21:13, Turnov – Kobylisy B 25:22, HBC Strakonice – S.Vršovice B 32:19.