K dalšímu utkání druhé ligy v házené žen zajíždělo družstvo Slavoje Tachov do Turnova. Domácí hráčky dokázaly po přestávce otočit skóre a zvítězily 27:26.
Od úvodních minut to byla neurovnaná házená, ve které Tachovanky tahaly za kratší konec. Zlepšení hostujícího celku přišlo až v závěru poločasu, kdy se ujal vedení a získal tříbrankový náskok.

Ve druhém poločasu ale kralovaly domácí hráčky, Slavoji se nedařilo a Turnov získal překvapivě všechny body.

„Od začátku to bylo od nás rozhárané, zlepšení nastalo až po patnácti minutách, kdy jsme změnili obranu a závěr poločasu zvládli. To co se dělo po přestávce si nedovedu vysvětlit. Z naší strany to byl hodně špatný výkon, dostali jsme snad deset branek z trháků, jako kdybychom na palubovce neexistovali. V závěru se holky „probudily", ale to už bylo pozdě," okomentoval zápas trenér Slavoje Miloslav Moulis. „To utkání jsme měli zvládnout. Domácí nemají lepší tým, ale my zahráli hluboko pod své možnosti, nemám k tomu více co říct," dodal zklamaný Moulis.

TJ Turnov – Slavoj Tachov 27:26
Poločas: 10:13. Branky ze 7 hodů: 1:4. Rozhodčí: Harbich, Tomeš. Diváci: 72.

Slavoj: Macáková – A. Mrázová, Mancellari (5 branek), Vrbová (2), Vl. Herlíková (4), E. Herlíková (2), Pelechová (3), Písařová, K. Mrázová (3), Sluková (7).