Velká cena Brna, mezinárodní turnaj v zápase ve volném stylu ve všech věkových kategoriích, se konal i za účasti borců „Zápas Stříbro", kteří se stali na této akci „sběrateli" čtvrtých a pátých míst. Jedinou medaili ze stříbrské minivýpravy vybojoval Jakub Nikitinský a to stříbrnou.

Kromě borců z naší republiky byli pozváni také borci ze Slovenska a Polska. „Zápas Stříbro" reprezentovali v kategorii mladších žáků Jakub Nikitinský v hmotnosti do 37 kg a jako jediný získal medailové umístění, skončil druhý. Čtvrté místo mezi kadety do 63 kg vybojoval Pavel Krüger. Stejné umístění patřilo i Lukáši Adamovi, který zápasil mezi seniory v hmotnosti do 74 kg, Jan Adam v hmotnosti do 86 kg skončil pátý.

„V bojích o medaile Lukáš Adam a Pavel Krüger prohráli rozhodující utkání a tak se nám podařilo vybojovat pouze jedno medailové umístění," informoval Deník trenér Zápasu Stříbro Tomáš Adam. „Pro kluky jsou to velmi cenné zkušenosti, které získají ve vyrovnaných bojích na takovém turnaji. S výsledky můžeme být vcelku spokojeni. Nyní je třeba rozebrat jednotlivá utkání a odstranit chyby, kterých se kluci dopustili," dodal k vystoupení stříbrských zápasníků T. Adam.