Družstvo MK LICITA Kladruby ve složení Josef Poláček, Zdeněk Liška, František Hlas, Roman Hnojský a Petr Hinterholzinger na prvním turnaji 11. ročníku Rohozec ligy (neoficiální mistrovství ČR) ve sportovně soutěžním míchaném licitovaném mariáši zabodovali.

Po precizním výkonu, kdy team nahrál v Mělníku nejvíce peněz i bodů ze všech družstev, ale zásluhou diskutabilnímu systému hodnocení soutěže skončil o jediný bod na i tak fantastickém druhém místě.

„Skvělý a nestárnoucí František Hlas, kterému je už 82 let, vyhrál v celkovém hodnocení jednotlivců soutěž produktivity. Tím by naše smělé plány a požadavky sponzorů na umístění družstva v celkovém hodnocení na medailové pozici a v soutěži jednotlivců minimálně dva hráčů do první desítky začínají zdát jako splnitelné," říká jeden ze soutěžících a „mluvčí" kladrubského týmu Roman Hnojský.

„Za všechny hráče chci poděkovat partnerům Městu Kladruby, Oberstav Servisu, AGbydleni.cz s.r.o, rodinným příslušníkům a svému fan clubu v restauraci Koruna v Kladrubech za podporu. Pomalu se připravujeme na další turnaj, který nás čeká v Praze 13. února a věříme, že zopakujeme kvalitní výkon z Mělníku," dodal Hnojský.

Martina Sihelská