Prvními zápasy finále a o třetí místo vrcholí Nohejbalový pohár Tachovska. Blíže k vítězství a bronzové medaili mají týmy SKP Planá respektive D. Studánky.

Finále: Draci Svojšín – SKP Planá 2:4 (7:9)
Domácí Draci si na Planou věřili a také tréninky zaměřili na svého soupeře. Ale SKP přijel do Stříbra s načasovanou formou obou dvojic.
První dva zápasy dopadly podle očekávání. Obě první dvojky Draků (Holman, Kotraba) i SKP (Vážný, Kučera) porazily druhé dvojice lehce vždy 2:0. Ale všechny zbývající zápasy přinesly napínavé boje, které se vždy hrály na tři sety. V prvním zápase trojic byli úspěšnější Plánští, kteří zvítězili ve třetím setu posledním míčem 2:1 (10:5, 6:10, 10:9). V očekávaném souboji prvních dvojic se nejdříve ujali vedení domácí (Holman, Kotraba), když vyhráli první set 10:9. Potom ale začal „řádit" Vážný a spolu s Kučerou obrátili stav a vyhráli 2:1 (9:10, 10:6, 10:7).

V zápase druhých dvojic měla podle předpokladů vyhrát domácí dvojka, ale plánská dvojice (Lazorka, Kliment) ve správný čas chytila formu, už ve druhém utkání za sebou podala vynikající výkon. Krcha s Melichem porazila 2:1 (10:8, 9:10, 10:9) a získala rozhodující čtvrtý bod. V posledním zápase trojic po prohraném prvním setu zvítězila trojka Draků 2:1 (5:10, 10:6, 10:8) a snížila stav na konečných 2:4 pro SKP Planá. SKP si veze domů slibný výsledek do odvety. Vývoj utkání: 1:0, 1:4, 2:4.

Ota Kotraba, Draci Svojšín: „Nemrzí mi prohra, ale způsob jakým jsme prohráli. Věřili jsme minimálně v remízu. Nic ale nevzdáváme a příští týden zkusíme Planou porazit."
Draci: Holman, Krcho, Kotraba, Melich.
SKP: Kučera, Vážný, Lazorka, Kliment, Rožnaj .

O 3. místo: Dynamo Studánka – SKP Tachov 6:0 (12:3)
Na Dynamu nebylo vidět zklamání z vyřazení z boje o první místo. Hrál s chutí a s už uzdraveným R. Haníkem jednoznačně porazili SKP Tachov 6:0. Tachov po lehce prohraných prvních zápasech dvojic, ještě potom zabojoval, ale na dobře hrající Studánku to stačilo pouze na uhrání třech setů. A tak před odvetou v Tachově je zřejmě o třetím místu rozhodnuto.
Dynamo: Marcínek, Toman, Haník, Černý, Danková.
SKP: Vozka, Tkadlec, Kalabus, Závorka.

Nadstavbová část: Baník Stříbro C – Dlouhý Újezd 5:1 (9:3)
Baník nasadil do utkání své perspektivní mládí, které doplnili P. Tolar a Dedek. Na všech žácích byly vidět zkušenosti, které získali na letních turnajích a vyhráli obě své dvojky. Byla to pro ně dobrá příprava na MČR v nohejbale dvojic. Jenom poslední trojici prohráli v koncovce setů 0:2 (9:10, 9:10). Vývoj utkání: 5:0, 5:1.
Baník C: P. Tolar, L. Tolar, Dedek, Klašovec, Gaszczyk, D. Nozar.
Dl. Újezd: P. Chejnovský, R. Chejnovský, Suttner, J. Synek.

TJ Lesná – Baník Stříbro B 4:2 (10:4)
Domácí Lesná na podzim se zlepšila a už po druhé za sebou zvítězila. Vývoj utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 4:2
Lesná: Mikuláš K., Mikuláš T., Solčanská, Nováček
Baník B: Beneš, Urban, Truc, Budek K.
Slavoj Chod. Planá – volno.

Miroslav Klauber