Součástí slavnostního večera při vyhlášení nejlepších sportovců bylo také „dekorování" Hvězdy Deníku, nejlepšího sportovce podle hlasování čtenářů Tachovského deníku. Pro rok 2013 se jí stala Tereza Zosinčuková, která získala titul Mistryně České republiky v lukostřelbě, kategorie holý luk.
Šestnáctiletá studentka tachovského gymnázia byla zaskočena. „To jsem opravdu nečekala. Je to milé. Děkuji všem, kteří mě poslali hlas," komentovala své prvenství Tereza Zosinčuková. „Lukostřelbu dělám čtyři roky a je to pro mne velký koníček. Připravuji se poctivě, moc mě to baví, ale zatím si žádné velké cíle nedávám," pravila dále Zosinčuková.

„Tereza má určitě talent a když je podpořený pilnou přípravou, pak mohou přijít výsledky, to je její případ," řekl na adresu úspěšné závodnice předseda LK Tachov a trenér v jedné osobě Jaroslav Juran, jenž přiblížill jak se členové LK v současné době připravují.

„Střílíme v současné době v Tachově na Rychtě, kde se střílí na vzdálenost osmnácti metrů. Tereza a její kluboví kolegové za hodinu vystřelí 30 – 40 šípů. Je to hlavně jednostranné namáhání, takže samotnému střílení předchází důkladné protažení a stejně tak po tréninku. To platí o halové střelbě, v terénu je to trochu jiné," dodal Juran.

Lukostřelci v současné době absolvují halový seriál v Chrástu, výjimkou není ani čerstvá Hvězda Tachovského deníku T. Zosinčuková.