Ze západní skupiny postoupily týmy INTEROBALU Plzeň, FCA Liberec a Démonky Česká Lípa. Z východní skupiny se o prvenství porvou vítězové Nástěnky Brno, obhájkyně titulu z loňského mistrovství Tequilky Chlebičov a děvčata Baníku Ostrava. Organizátoři zvou příznivce ženského futsalu k návštěvě SH Lokomotivy Plzeň. Mistrovství ČR začíná v 9 hodin.

Postupně vám představíme všechny účastníky šampionátu.

Dnes je na pořadu první z týmů, Nástěnky Brno

Futsalový tým Nástěnky Brno.Zdroj: Archiv týmu

Nástěnky Brno jsou amatérský futsalový tým žen, který byl založen v roce 2010. Původní barvy klubu byly červená, černá, bílá. V roce 2018 byly barvy pozměněny a i znak klubu je nový. V klubu je pouze oddíl žen, který se pravidelně účastní různých turnajů po celé republice. Za zmínku stojí úspěchy na turnajích Saňař Cup, Sportevens Cup nebo Memoriál Pavla Outraty.

Několik let se tým zúčastňuje i pravidelných soutěží. Začínali jsme v Krajském přeboru JMK, poté jsme postoupili do Divize a od letošního ročníku hrajeme Celostátní futsalovou ligu žen. Posledních šest let jsme měli možnost a vždy se kvalifikovali na Mistrovství České republiky ve futsale žen, kde jsme vždy patřili k lepším týmům z celé ČR. Nejlepší umístění bylo zatím 3. místo.

Soupiska Nástěnky Brno:

Brankářka:

Horáčková Alexandra

Hráčky:

Bezděková Tereza

Honková Tereza

Koplíková Markéta

Kratochvílová Nikola

Kupilíková Lucie

Odehnalová Iva

Soquessa Clara

Soušková Jana

Strnadelová Marie

Šimková Lucie

Špičková Gabriela

Trenéři:

Odehnal Michal

Ptáčník Martin

Paddock liga amerického fotbalu
Kroupy přinesly Patriots štěstí. Plzeň je tak stále ve hře o play off