Nasedněte do našeho stroje času a přeneste se do začátku května roku 2000. Je vám tedy o dvacet let méně a okresní tištěné periodikum na tehdy ještě standardně pouze černobílé okresní sportovní stránce přináší ohlédnutí za medailovým vystoupením dvou svalovců pod názvem Borci Slavoje postupují dál.

Borci Slavoje postupují dál

Kulturistika / Svalovci Robert Szyrma a Jiří Beránek sbírali vavříny

Tachov – Kdo zavítal v sobotu odpoledne do sportovní haly v Tachově, rozhodně nelitoval. Sjela se sem kulturistická špička ze západních, středních a jižních Čech. Mezi elitou dosáhli úspěchu i dva reprezentanti Slavoje Tachov.

Jiří Beránek se v kategorii do 75 kilogramů umístil na skvělém druhém místě. Ještě výraznějšího úspěchu dosáhl Robert Szyrma. Před závodem se mu, bohužel, nepodařilo odvodnit a při vážení jen mírně překročil osmdesátikilogramovou hranici. Avšak i v kategorii do 90 kg si počínal suverénně a po zásluze zvítězil.

Oba závodníci postoupili na Mistrovství Čech, které se o víkendu koná v Karlových Varech.

Šance na úspěch má zejména Robert Szyrma. Pokud se mu podaří zařadit do kategorie do 80 kg, má při současné formě velkou šanci postoupit na Mistrovství Čech a Moravy.

Práce v MŠ Tyršova.
Ve školce předělali zahradu, pracovalo se i uvnitř