První start v zimní halové atletické sezoně mají za sebou žáci TJ Baník Stříbro. V areálu PSK Olymp Praha si stříbrští žáci a žákyně nevedli vůbec špatně.
Do Prahy se sjeli závodníci z celé republiky aby si otestovali svou formu pro nadcházející období.

Mezi nimi nechyběla ani stříbrská sprinterka Kamila Všetičková, která svou sezonu odstartovala třetím místem na 60m ve výborném čase 8,11s. Bronzovou pozici obsadila i v běhu na 150m časem 19,80s. „Kamila letošní přípravu nepodcenila a do dalších závodů nastoupí s ještě vyššími ambicemi," řekl na adresu závodnice jeden z trenérů nadějí Baníku Alexandr Matulka. Překvapením byl i výkon Anety Bláhové, která 60m zaběhla v čase 8,78s.

Druhou stříbrskou hvězdou závodu byl Jiří Sedlák, který svou halovou sezonu odstartoval osobním rekordem na trati 60m, kde si s časem 7,53s doběhl mezi sprintery pro páté místo. Ve skoku do výšky tentokrát neměl konkurenty a s výkonem 180cm si „vyskočil" na nejvyšší stupínek.
Pro osobní rekord si doběhl na trati 1000m Jakub Davidík, kterému čas 3:04,18 minut stačil na druhé místo mezi mladšími žáky. Nový osobní rekord si také připsali Adam Matulka s časem 3:34,01min a Matyáš Krejčí 3:36,27minut.

Další měření sil se konalo v pražské atletické hale na Strahově.
Jiří Sedlák v silné konkurenci a ve vyrovnaném závodě nenašel přemožitele a vyhrál skok vysoký skvělým výkonem 185cm. Svou premiéru měl ve vrhu koulí, kde se s výkonem 10,70m dostal do užšího finále a obsadil sedmé místo. „Tímto závodem se rozloučil Jiří Sedlák se žákovskou kategorií a od ledna se bude utkávat se staršími závodníky v kategorii dorostenců.

V hojném počtu tentokrát závodnice B. Stříbro obsadily tratě 60m a 300m. „Na obou si nejlépe vedla Laura Gabčová, která protla cílovou čáru v čase 8,76s a na delší trati zaběhla čas 48,25s. O dvě setiny sekundy zaostala na 60m Kateřina Benešová, která dále pokračovala v běhu na 300m s časem 50,27s. Třetí sprinterkou byla Hana Vargová, která do cíle doběhla s časy 8,92s a 50,11s," přiblížil výkony atletek Baníku Matulka.