Zlepšené výkony v úvodu druhé poloviny ligové soutěže žen a těsné prohry ve dvou minulých kolech jsou minulostí. Slavoj se v utkání druhé ligy proti S. Vršovice B radoval z výhry 25:23.

Na palubovce sportovní haly v Tachově se odehrálo další dramatické utkání, ve kterém tentokrát byly šťastnější domácí hráčky. Střelecky se opět dařilo Mancellari a Slukové, které si připsaly sedm respektive šest branek.

„Tentokrát jsme se vyvarovali špatnému začátku a prakticky prohrávali jen v úvodu 0:1. Pak už jsme měli zápas pod kontrolou a udržovali si stále náskok. Ve druhém poločasu byly dva momenty, kdy Vršovice snížily na rozdíl dvou branek, ale to bylo z jejich strany všechno. V závěru zkorigovaly na přijatelný výsledek, protože my hráli oslabeni o dvě hráčky. S výkonem družstva jsem spokojený, dařilo se nám celkem herně a byli produktivnější v útoku. Opět musím vyzdvihnout Elišku Herlíkovou a spojky Mancellari a Slukovou," zhodnotil zápas trenér Tachova Miloslav Moulis.

Slavoj Tachov – Sokol Vršovice B 25:23
Poločas: 14:9. Branky ze 7 hodů: 2:5. Rozhodčí: Mošna a Sláma. Diváci: 60.
Slavoj: Kudějová – Mancellari (7), Vrbová (2), Herlíková (1), E. Herlíková (4), Pelechová (3), Macáková, Písařová, Dlesková, Smoláková (2), Sluková (6).

Ostatní výsledky: Loko Cheb – Č.Budějovice 23:19, Turnov – Ústí n. L. 28:19, Strakonice – DHK Pardubice 26:23, Kovofiniš Ledeč n. S. – Milevsko 28:25, Astra – Kobylisy B (odloženo)