Je radost psát o úspěších sportovců Tachovska. Bohužel, občas přijde i smutná zpráva. Jedna z nich přišla v sobotu. Po dlouhé a  těžké nemoci zemřel ve věku 50 let Milan Tábor z Tachova.

Sportovec tělem i duší začínal s fotbalem od žáčků a dlouho hrál v dresu tachovského klubu.  Po aktivní kariéře, kterou ukončilo zranění, ještě bafuňařil a pak přestoupil  na házenou. Byl u znovuzrození oddílu ve Slavoji Tachov. Začínal v přípravce s děvčaty a jeho rukama prošlo nespočet talentů. V současné době mnohé z dívek hrají dorosteneckou ligu, druholigovou soutěž za ženy Slavoje Tachov a vychoval také reprezentantky. Byl v čele klubu a hlavně svůj volný čas věnoval trénování. S družstvem vycestoval i za hranice a jeho svěřenkyně si vedly dobře i na mezinárodním poli.

Nemoc mu nedovolila pokračovat v úspěšné činnosti, ale pokud mu zdraví dovolilo, nevynechal jediné utkání ve sportovní hale. Pozorně sledoval i divizní soutěž fotbalistů FK Tachov. O jeho zdravotních  potížích se vědělo, ale nikdo si nepřipouštěl, že by měly být až tak vážné a Milana už neměli vídat. Bohužel, stalo se a sportovní veřejnost tak přichází o obětavého funkcionáře, trenéra a věrného fandu sportu Tachovska.
                Čest jeho památce.