„Nový závodní stroj je takovou absolutní bombou v našem Quad světě," okomentovala Deníku šéfová Huclova závodního týmu Ollie Racing Team Ollie Roučková.
„Stels se v našich končinách stává realitou. Po loňském představení nastala otázka, jestli se tato ruská mašina postaví i do závodů v České republice. Po loňské sezoně Václava Hucla, která naplnila cíle týmu, se hodně spekulovalo, kam se bude další Vaškova kariéra ubírat. Dohodli jsme se s importérem a pan Hucl tak přesedlává na 850 Gueparda. Tím je také zodpovězena i zásadní otázka, s kým a jestli bude Stels testovat závodní okruhy, a je-li i u nás možné, aby ruský stroj přivážel zlaté poháry," dodala Roučková.

Jak dále dodala, odolnost tohoto stroje prověřuje řadu let ruská armáda a taky stojí pravidelně na startu ruského seriálu Can Am Trophy, kde jezdci z týmu ATV Club Barkos dělají pilotům Can Am, Yamaha a Polaris pěkné vrásky na čele.
V českém týmu věří, že nový stroj bude konkurenceschopný ostatním týmům už v pilotním díle série Mezinárodního Mistrovství Cross Country v Sedlčanech, který se jede 18. a 19. března a následně i v sérii Crossower Last Adventure, která bude letos startovat v Milovicích u Prahy.

Do Tachova si závodník nového bohatýra, který má výkon jednasedmdesát koní, přiveze v pátek. „Ano, v pátek si pro něj jedu a nějaký čas ho budu mít na dílně. Budeme ho připravovat na závodní sezonu, dolaďovat podvozek, detaily, abychom s ním mohli v březnu vyjet na trať," potvrdil Deníku Hucl.

Příznivci čtyřkolek mohou tachovského závodníka vidět v akci už tuto sobotu v Mariánských Lázních.
„Společně s dalšími čtyřkolkáři se zúčastníme adrenalinové akce na plochodrážním stadionu v Mariánských Lázních. Tam budeme od 13 hodin předvádět čtyřkolky v akci, bude možné se také svézt, chybět nebude ani tahání lyžařů na čtyřkolce," pozval na sobotní akci úspěšný tachovský jezdec.