Díky zisku šesti bodů ze sobotní dohrávky krajského přeboru žen na půdě Domažlic se volejbalistky oddílu TJ Sokol Kladruby posunuly v tabulce soutěže na třetí místo. Kladruby na Chodsku potvrdily roli papírových favoritek a posílený tým domácích hráček přehrály v obou zápasech – 3:0 a 3:1.

„Domácí výběr tentokrát moc šancí na úspěch neměl, protože nám se oba zápasy opravdu vydařily. Byla to moc pěkná utkání. Nám se dařilo na podání i v útoku,“ pochvalovala si naprosto spokojená kapitánka Kladrub Aneta Ocelíková.

„Soupeřky sice nastoupily v posílené sestavě o juniorky a kadetky hrající první ligu v Plzni, ale i tak jsme si s tím dokázaly poradit,“ pokračovala kladrubská volejbalistka, která ale zároveň dodala, že druhé utkání byla daleko těžší než duel úvodní.

„To spíš ale byly zmatky na naší straně. Když vyhrajete první zápas s celkem velkým náskokem, tak do toho druhého už jdete podvědomě s tím, že stejně vyhrajete. Trošku jsme to v hlavách měly, ale i tak jsme i tohle utkání dokázaly vyhrát,“ dodala Aneta Ocelíková.

V sobotu čekají Kladruby další dva zápasy. V rámci 23. a 24. kola se představí od 9 a 13 hodin na palubovce Volejbalu Plzeň C.