Mistrovství Plzeňského a Karlovarského kraje jednotlivců v atletice. Závodilo se v kategoriích dorostu, juniorů a dospělých. Na přeborech se také představili atleti B. Stříbro a vedli si velmi dobře.
Jako tradičně byl nejlepší Tomáš Jaša. I když závody absolvoval v rámci tréninku v plném zatížení, startoval na 800 i 1500 m. První absolvoval 800 m a doběhl v čase 1:59,16 minut první. O dvě hodiny později absolvoval závod na 1500 m. Také tam nenechal nikoho na pochybách, doběhl si pro druhé vítězství a vezl si domů dvě zlaté medaile. 

Největším překvapením byl výkon Veroniky Šrámkové. Svěřenkyně Jana Krabce je věkem ještě žákyně a startovala v dorostenkách v běhu na 800 m. Po volnějším prvním kole dokázala hodně zrychlit a ve velmi dobrém osobním rekordu 2:24,87 min. si doběhla pro zlatou medaili.


Velice dobře si vedla také Karolína Hrubá. „V běhu na 800 m se držela ve vedoucí skupině tří závodnic. V dlouhém finiši se vydala ze všech sil a za cílem vyčerpáním padla na dráhu. Úsilí jí přineslo osobní rekord 2:22,63 min. a stříbrnou medaili," poznamenal k výkonu stříbrské atletky předseda Baníku Vladislav Moravec. Další stříbro přidala v běhu na 400 m (63,20 sec.).


Druhé místo za hod kladivem dlouhý 30,16 m získal v kategorii mužů Martin Nedbal. Stejné umístění vybojovala Adéla Klečková, která v závodě na 400 m žen zaběhla čas 64,71 sec.
Bronzová odjížděla z Domažlic Veronika Matulková. První získala v dálce. Doskočiště, z kterého se ji neskáče dobře, jí nepřálo ani letos, skočila 490 cm. Další bronzovou medaili přidala ve výšce, laťku zdolala na 150 cm.


Další bronz přidal dorostenec Václav Dedek v hodu oštěpem. Zlepšil si osobní rekord na kvalitních 39,71 m. Také v hodu diskem za hod dlouhý 31,22 m „bral" třetí místo.

Těsně za medailovými pozicemi zůstaly Denisa Vávrová, Sára Holečková a Soňa Müllerová. Smůlu měla štafeta dorostenek na 4x100m ,která finišovala na třetím místě, ale pro špatnou předávku byla diskvalifikována.