Republikový turnaj krajských výběrů do 15 let – Pohár hlavního města Prahy v hokejbalu hostil pražský stadion Eden. Plzeňský výběr pod vedením Libora Hrubého a Václava Šůchy prošel dvoudenním turnajem bez ztráty jediného bodu a zvedl nad hlavu Zlatý pohár.

V kádru Plzeňského kraje se představili také čtyři hráči stříbrských Buldoků, brankář Josef Kořínek, obránci Adam Šilhán, Daniel Šůcha a útočník Ondřej Sláma. V roli asistenta trenéra se představil trenér Stříbra Václav Šůcha.
„Výběr ukázal svoji obrovskou sílu. Kluci vytvořili mezi sebou dobrou partu. Přestože občas prohrávali, trpělivostí a kolektivním výkonem zápas dotáhli do vítězného konce. Během celého turnaje inkasovali pouhé tři branky," chválil výběr Plzeňského kraje jeho asistent trenéra Václav Šůcha.

Po zápasech ve skupinách si výběr Plzeňského kraje ve finále poradil s reprezentací U14 3:0. Získal Putovní pohár krajů a Pohár hlavního města Prahy.
Mladí Buldoci potvrdili výbornou práci v klubu s mládeží. Jeden z nich, Adam Šilhán, se dokonce stal nejlepším hráčem Plzeňského kraje, nejlepším obráncem turnaje a hráčem „allstar" týmu. „Velkým překvapením a nejproduktivnějším hráčem turnaje byl Ondra Sláma. Hráč, který se věnuje hokejbalu od loňského září," poznamenal asistent výběru a trenér Buldoků Stříbro.

„Kdyby se mi někdo zeptal před turnajem, zda ten pohár vyhrajeme, tak moje odpověď by byla jen zbožným přáním. Dnes už je to realita. Kluci byli úžasní, makali, poslouchali a neustále se zlepšovali. Hodně mě potěšili stříbrští hráči. Dokázali se prosadit a výborně reprezentovali naše město," dodal V. Šůcha.

Libor Hrubý, trenér vítězů: „Samozřejmě jsme nadšení, ale ani ostatní týmy nemají důvod být zklamané. Výběr do čtrnácti let ukázal, že má velkou sílu. Nám se ale podařilo zvládnout zápas po taktické stránce. Kluci dodržovali přesně to, co měli. Hráli jsme jednoduše bez zbytečných složitostí se zajištěným středním pásmem a dařilo se nám střílet góly."