Jeho oběť se ale bude z jeho řádění dlouho vzpamatovávat, není vyloučeno, že si jizvy na duši ponese po celý život.

Jak se Deníku podařilo zjistit, P. J. i jeho oběť, žena původem z Moldávie, se znají, pracují spolu v jedné z klatovských firem. V osudný večer vylákal P. J. nic netušící kolegyni na oblíbený lomeček nedaleko Klatov.

„Tam ji násilím svlékl do naha, ruce i nohy jí svázal lepicími páskami, přelepil jí oči i ústa, surově ji bil, vyhrožoval jí smrtí a nakonec ji násilím přiměl k orálnímu sexu,“ řekl Deníku zdroj obeznámený s případem.

Ženu zachránilo, že P. J. zatelefonovala jeho družka, která se po něm sháněla. Až poté svoji oběť rozvázal a nechal ji odejít. Cizinka, která musela být ošetřena lékařem, vše oznámila policii, jež P. J. zadržela.

Šestnáctinásobný recidivista, který má za sebou i vězení, se k činu přiznal a ve čtvrtek byl policií obviněn ze znásilnění. V pátek odpoledne pak stanul před klatovským soudem, neboť státní zástupkyně podala návrh na jeho vzetí do vazby. Soud ho akceptoval.

„I s ohledem na to, že sám přiznal určité problémy v sexuální oblasti, je tu do doby, než bude znalecky zkoumán, opravdu důvodné nebezpečí, že by mohl opakovat trestnou činnost, pro kterou je stíhán,“ vysvětlil důvody, proč muže poslal za mříže, soudce Jan Kasal.

P. J. hrozí za znásilnění až desetiletý nepodmíněný trest.

Obžalovaného přivedla do soudní síně eskorta.
Ženu nutil, aby si vykopala hrob