„Absolvovali jsme běh na 60 metrů, ženy na 40 metrů, pak hod míčem do basketbalového koše, běh s tenisovou raketou a míčkem, hod šipkami do terče, běh s cestovním kufrem, hod třemi kroužky na kužel, střelbu golfovou holí na terč, střelbu třemi tenisovými míčky na malou hokejovou bransku, hod třemi gumovými granáty na cíl a střelbu vzduchovkou na terč,“ shrnul závodník Bedřich Řechka, který v kategorii mužů do 70 let obsadil druhé místo za vítězným Janem Královcem (také z domažlického týmu).

Řechkovi se dostalo i pocty pronést za všechny závodníky úvodní slib.

I druhou mužskou kate (nad 70 let) opanoval domažlický reprezentant – Ladislav Verner. Mezi ženami do 70 let skončila Dana Herbriková na stříbrné příčce.

Všichni čtyři domažličtí sportovci se tak dostali do krajského výběru, který bude soutěžit na celostátním kole v první polovině července v Plzni.

Zástupci domažlické Městské rady seniorů se na krajském klání stali i součástí poroty. Rozhodčími byli Jaroslava Kaucká a Josef Fidrant. S výpravou vyjela i Anežka Karolyiová, která byla jako náhradnice připravena v případě potřeby nastoupit do soutěže.

Zvelebování školního statku v Horšově.
FOTO: Škola zvelebuje statek v Horšově, žáci mají nové koně a stříhají ovce