Pracovní úraz se smrtelným zraněním se stal dnes po páté hodině ranní ve voldušském Borgersu. Mladý agenturní pracovník cizí národnosti údajně nezvládl práci na lisu, který ho přimáčkl. Na místo nehody tak se složkami integrovaného záchranného systému zamířil i koroner.

Luboš Suchopárek využil šanci popovídat si s patronkou DSS Liblín Helenou Vondráčkovou.
Klienti liblínského domova oprášili Smolíčka i jezinky

"Přesná příčina incidentu je v šetření policie, jakmile bude jasné, zda se jedná o technickou závadu nebo jiný důvod, podáme další informace. V této záležitosti byla nařízena soudní pitva. Je nám nesmírně líto, co se stalo, a naléhavě prosíme všechny zaměstnance, aby dodržovali bezpečnostní předpisy a chránili své zdraví a životy," sdělil jednatel firmy Borgers CS Lubor Šabacký. Vedení společnosti osobně informovalo o tragické události zaměstnance a vyjádřilo soustrast rodině zemřelého pracovníka.

„Pacient, ročník 1991, s největší pravděpodobností Ukrajinec, utrpěl devastující poranění hlavy,“ sdělil zastupující mluvčí záchranky Vítězslav Sladký. 


Podle informací, které má Deník k dispozici, se skutečně jednalo o muže ukrajinské národnosti. Ve voldušském Borgersu si chtěl na přesčasech přivydělat na Vánoce. To se mu ale stalo osudným. Nejsmutnější na celé tragické události je, že doma na mladíka údajně čekaly dvě malé děti.
Jedná se o první smrtelný úraz pracovníka obsluhující stoje v Borgersu.

Záchranáři dělali vše pro to, aby jezevčíka mohli zachránit.
Záchranná akce skončila, Milda zůstal pod zemí