Koho si v pátek a v sobotu zvolíme za prezidenta? „Bude to člověk známý a oblíbený. Má charisma a je vysoce inteligentní. Občany nezklame, má vynikající morální kodex a je tu šance na to, že pro naši zem dojedná něco výhodného,“ prohlásila věštkyně, spisovatelka, scénáristka a jak sama říká, lektorka zdravého životního stylu Ivana Regina Kupcová Sádlová.
Tvrdí, že v případě nového prezidenta vidí ohromně vysoké ziskové karty a žádný varující aspekt. Kolem prezidentské volby je podle ní mediální humbuk, ve skutečnosti ale nebude volební účast tak veliká. „V pátek 12. ledna vidím silnější aspekty než následující den. To už bude euforie klesat a víc začne vládnout rozum,“ dodala věštkyně.

Jméno vítěze prezidentského klání věštkyně neřekla. Podle vlastností, které uvedla, si může každý dosadit koho uzná za vhodné.

To sázkové kanceláře mají jasno. Podle nich ovládne souboj o hlavu státu na dalších pět let Miloš Zeman.
Tipsport nabízí pro sázející na současnou hlavu státu v prvním kole nízký kurz 1,01, pro druhé kolo ho favorizuje v kurzu 1,47. Jasný je podle Tipsportu i jeho největší konkurent – Jiří Drahoš. Kdo si správně vsadí, že právě on se stane novým prezidentem, může vyinkasovat 2,9násobek vkladu. Třetí v pořadí Michal Horáček má na celkové vítězství kurz 22,00, Petr Hannig na chvostu pelotonu pak 2000,00.

Ilustrační foto
V Újezdu vyroste dřevostavba, poskytne jídelnu i zázemí pro družinu