Ovacemi vestoje odměnili diváci dvou pondělních domažlických koncertů výkon zpěvačky Lucie Bílé. V komorně laděném programu vystoupila za doprovodu vyhlášeného klavíristy Petra Maláska.

„Při několika písničkách mi běhal mráz po zádech a dvě mě přivedly k slzám,“ přiznala Alena Málková, která je fanynkou nejpopulárnější tuzemské zpěvačky dlouhá léta.

„Byla jsem překvapená a zároveň nadšená, když jsem se dozvěděla, že přijede do Domažlic,“ dodala Málková.

Bílá posluchačům předvedla obrovský hlasový rozsah a nikoho nenechala na pochybách, že jí titul královny mezi českými interpretkami patří právem.
Publiku ukázala i svoji další polohu, pro kterou ji mají rádi. Uprostřed představení si s diváky povídala a svůj proslov prokládala vtípky.

„Už pár dní nemůžu dobře spát,“ svěřila se obecenstvu s lehkými obavami před svým sobotním moderováním televizního přenosu udílení domácích filmových cen Český lev.

„Naposledy jsem uváděla před lety pořad  Miss desetiletí a tehdy jsem měla říct: Dneska soutěží chlapi a řekla jsem: Dneska soutěží chlupy,“ zavzpomínala držitelka čtrnácti Českých slavíků.

V humorné nadsázce popsala i sny, které se jí opakovaně zdají: „Zdá se mi, že při vystoupení lidi odcházejí ze sálu, zbyde jich tam pět, a když se zeptám, zda mám pokračovat, tak řeknou: Ne!“

Kromě velkého potlesku odměnili někteří přítomní Lucii Bílou i květinami a drobnými dárky.