„Policisté prvotně přijali oznámení o neshodách několika osob, které měly vyústit v najíždění vozidlem do lidí. Okolnosti celého incidentu i dosud získané informace prověřujeme, vyhodnocujeme kamerové záznamy a provádíme výslechy osob,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. „V souvislosti s tím žádáme očité svědky, nejlépe nezúčastněné osoby, aby se přihlásili stříbrským policistům a poskytli svá svědectví,“ dodala.

Podle informací Deníku najelo auto do skupinky lidí po předcházejícím incidentu, ve kterém šlo o slovní hádky.

Některé zdroje tvrdí, že za volantem seděl cizinec, jiné zdroje naopak hovoří o mladé ženě, která měla terénní vůz řídit. Další tvrzení hovoří o tom, že muž se ženou se po incidentu za volantem vyměnili.

Čtyři ženy, které měly být po najetí vozu do hloučku lidí poraněny, naštěstí utrpěly podle informací Deníku jen drobné oděrky a pohmožděniny.

Celý incident se odehrál na stříbrském náměstí v místech, kde přechází do pěší zóny. „Na místo ihned vyrazili strážníci městské policie, kteří zjišťovali, co se událo a po příjezdu státní policie s ní spolupracovali. Bohužel, událost se stala v místě, které není stoprocentně pokryto bezpečnostními kamerami,“ řekl Deníku starosta Stříbra Karel Lukeš s tím, že po této zkušenosti se lokalita stane další, kam budou kamery městského systému zaměřeny.

Zájemci o výuku Krav maga se mohou zúčasnit náboru, který se uskuteční 27. září v prostorách tachovské haly.
Instruktor Krav maga Vacek : Kdo Vám bude chtít ublížit, taky fér hrát nebude