V Bezdružicích byli na místo starosty dva kandidáti. Kromě Soulka to byl Lumír Kadlec ze Sdružení nezávislých kandidátů. Dosavadní starosta získal osm hlasů a byl tak znovu zvolen. Starosta Bezdružic bude jako v předchozích volebních obdobích uvolněný.

„Na funkci místostarosty jsem navrhl pana Kadlece a pro něj hlasovalo všech čtrnáct přítomných zastupitelů," řekl Deníku bezdružický starosta.
Kadlec tak nahradí ve funkci místostarosty Petra Marouška (SNK TJ Jiskra Bezdružice), který ale byl zvolen členem rady města. Zbývajícími dvěma radními se při ustavujícím jednání stali Jiří Bízek (KDU-ČSL) a Martin Kadeřávek (SNK TJ Jiskra Bezdružice).

Další ze stran, které byly zvoleny do zastupitelstva města, Komunistická strana Čech a Moravy, obsadí místo předsedy finančního výboru. Stal se jím Miroslav Kemka. „Předsedu kontrolního výboru jsme zatím nezvolili, na tuto funkci nebyl žádný kandidát," doplnil Soulek s tím, že ustavující schůze nově zvoleného zastupitelstva se v Bezdružicích zúčastnilo přibližně třicet lidí z řad veřejnosti, což je účast srovnatelná s předchozími ustavujícími schůzemi.

Ještě před ustavujícím jednáním nového konstantinolázeňského zastupitelstva se vzdali svých mandátů Karel Rožánek (KSČM) a Miroslav Zwettler (Sdružení občanů Konstantinových Lázní). Oba zastupitele tak nahradili náhradníci, kteří společně s ostatními třinácti v úvodu jednání složili – jak ukládá zákon – slib zastupitelů.

Při volbě starosty kromě KDU-ČSL žádná ze stran, které zasedají v zastupitelstvu nenavrhla svého kandidáta. A tak byl dosavadní starosta Karel Týzl jediným kandidátem a obdržel devět hlasů.

Také na post místostarosty byl jediný kandidát, opět jej navrhla KDU-ČSL. Pro Pavla Burdu hlasovalo osm zastupitelů, a tak byl těsnou nadpoloviční většinou zvolen. Burda tak v křesle místostarosty nahradí Jiřího Kalistu (Sdružení občanů Konstantinových Lázní).

Starosta lázeňské obce bude uvolněný, místostarosty bude svoji funkci vykonávat jako neuvolněný.

Zbývajícími členy rady obce se stali František Souček (KSČM), Dana Bešťáková a Karel Seknička (oba KDU-ČSL).

Také v Konstantinových Lázních volili předsedy výborů. V čele kontrolního stanul Martin Surovčík (SNK Konstantinovy Lázně). „Předsedou finančního výboru nebyl na ustavujícím jednání zvolen nikdo, nebyl žádný kandidát na tuto funkci. Volbu tedy budeme opakovat na příštím jednání zastupitelstva," uvedl starosta Konstantinových Lázní.