Zlatou medaili získalo pivo Chodovar Zámecké černé, které za sebou nechalo rakovnického Bakaláře i černé pivo z Krušovic.

Stříbrnou medaili získal chodovoplánský Skalní ležák v kategorii Novinářské pivo. Tam byl poražen pouze jedním zlatavým mokem, a to Dalešickou Májovou třináctkou (která se stala absolutní vítězkou napříč všemi kategoriemi).

Třetí medailové umístění, opět stříbrné, patří pivovaru z Chodové Plané v kategorii Světlý ležák. Na stupních vítězů se Zlatá jedenáctka z Chodovaru vtěsnala na druhé místo mezi takové renomované značky, jako jsou Starobrno Medium (první místo) a Bernard světlý ležák (třetí místo).

„Pro náš rodinný pivovar je to bezesporu obrovský úspěch v podobě medailového hattricku. Jsme moc rádi, že Chodovar, který může nosit ochrannou známku Chodské pivo, chutná nejen lidem, ale i odborníkům," vyjádřil se marketingový ředitel pivovaru Jiří Plevka.

Na celostátní pivovarské soutěži byly vyhlášeny dvě desítky kategorií a s prázdnou neodešlo několik dalších pivovarů ze západočeského regionu.
Do soutěže se tento rok přihlásilo 65 pivovarů s 339 vzorky piv.