Stejně jako většina hostů Karla Johany, který Zpívánky pořádá, vyprávěl host návštěvníkům o svém životě v Tachově, profesi, začátcích a zmínil i několik perliček ze svého osobního života a podnikání.

Největším tématem se ale stal jeho koníček – cyklistika, které se už roky intenzivně věnuje. Jako zakladatel a organizátor cyklistických závodů o Krále a královnu Českého lesa a později Havran bike vyprávěl návštěvníkům veselé, ale i vážnější příhody z opačného pohledu, než který při účasti v závodech získají jejich účastníci.

Mezi vyprávěním, prokládaném pěknými písničkami, pak zmínil i své další členství v tachovském cykloklubu Nežeňme se a zavzpomínal na výlety, které s členy klubu pořádají. Členové cykloklubu Nežeňme se se tak podle slov Slavomíra Štrobla vydali při svých cestách také na návštěvy dalších Tachovů v České republice.

Závěrem pak návštěvníci klubu Sedmdesátka, kde se tyto večery pravidelně pořádají, dostali možnost zeptat se hosta na věci, které v pořadu nezazněly a které je zajímaly.

ODBORNÝ ZÁSAH  na jednom z památných stromů v Chráněné krajinné oblasti Český les.
FOTOGALERIE: Arboristé ošetřili památné stromy na Tachovsku