Úvod besídky obstaralo vystoupení představující velikonoční tradice v naší zemi v lidových krojích. Součástí programu byla prezentace dramatické činnosti, která se představila několika pohádkami, scénkami s jarní a velikonoční tematikou a také vystoupením na námět muzikálu Noc na Karlštejně.

„Do besídky se zapojili také nejmenší klienti Domova Milíře, kteří si připravili pohádku o Krtečkovi. Pro diváky bylo velmi inspirující vidět, jak se každý z našich klientů snažil zapojit do dění a užíval si svůj úspěch plnými doušky. Velmi zajímavým prvkem byla píseň o Kozlovi, kterou účinkující přetlumočili do znakového jazyka,“ popsala pro Deník vedoucí výchovného oddělení Blanka Šmichová a pokračovala. „Klienti Domova Milíře dostali během besídky krásný dárek, součástí besídky bylo předání nových relaxačních místností. Místnosti vznikly z podpory Nadace ČEZ.“

Podpořit akci uspořádanou při příležitosti svátků jara přijeli náměstek hejtmana pro oblast sociálních věcí Zdeněk Honz, představitelé města Tachov i okolních obcí a další významní hosté z regionu.

Ordinace diabetologie bude od pondělí 9.dubna na tachovské poliklinice v provozu.
Ordinace diabetologie otevírá v pondělí