Dětské hřiště je umístěno na louce, kolem které jsou postaveny zejména bytové a rodinné domy. Tudíž se jedná o ideální místo. Nejen že se zde nachází dětské hřiště, ale louka je vyhraněná i pro odpočinek nebo relaxaci.

Dopolední návštěvnost hřiště byla v sobotu téměř nulová. V odpoledních hodinách se ale hřiště začalo plnit dětmi. „Na hřiště samozřejmě chodíme. Moc se nám tu líbí, nejvíce mé starší dceři. Ta to tu přímo miluje, je zde spokojená. Nejraději má skluzavku," řekla Deníku Martina Biedermannová z Konstantinových Lázní, která hřiště často s dětmi navštěvuje. Podotkla také, že ji ale mrzí, když jsou na hřišti starší děti a vykřikují sprostá slova. To potvrdily i další maminky, které hřiště také s radostí navštěvují.

V sobotu se na hřiště přišel podívat se svou babičkou také osmiletý Jindra Juhás z Plané. „U nás není takové hřiště. Tady je to moc pěkné a nejvíce se mi líbí lanovka a trampolína," dodal Jindra. Ty jsou pro většinu dětí opravdu nejoblíbenější.

Hřiště je využíváno také ve všední dny, zejména v odpoledních hodinách, kdy děti přijdou ze škol domů a rodiče z práce. Podobně je tomu na dětském hřišti v Bezdružicích. To je zejména plné dětí o víkendech a také ve všední dny odpoledne.

Iveta Luňáková