Bude to pro ně o to zajímavější, neboť tato herečka do svých osmnácti let v Tachově bydlela a dodnes zde má příbuzné a přátele.

Jak Deníku řekla, doufá, že se řadou z nich uvidí. „Mám v Tachově sestru, synovce, neteř, tak se s nimi doufám uvidím. A věřím, že se snad na mne přijdou podívat i bývalé spolužačky,“ uvedla s tím, že právě v tom pro ni bude páteční vystoupení jiné, než obvykle.

Martina Randová se představí spolu se svým hereckým kolegou a seriálovým manželem Martinem Zounarem v zábavném pořadu Návštěva z Ordinace. Ten začíná v 19 hodin ve společenském sále Mže. „Trému určitě mít nebudu, naopak se o to víc těším, že se ukážu v Tachově. Když mám v hledišti někoho blízkého, jsem naopak ještě více ráda.“

Jen jednoho herečka lituje. „Mrzí mne, že nebudu mít na nikoho moc času. Do Tachova přijedeme rovnou z natáčení a pak musíme hned odjet. Snad zbude chvilka udělat si s návštěvníky pár fotek, ale budeme pospíchat. V sobotu ráno totiž vstávám v půl páté a čeká mne další natáčení seriálu,“ vysvětlila Deníku Randová.

Největší cvičení svého druhu, do kterého se zapojilo na 1200 lidí z řad policie, hasičů, záchranářů a figurantů.
NEJVĚTŠÍ CVIČENÍ SVÉHO DRUHU: Migranti zaměstnávali na hranicích policisty