V anglickém jazyce se mohou účastníci zdokonalit nejen v klasické konverzaci, ale i v obchodní angličtině. „O jazykové kurzy vedené rodilými mluvčími je zájem" potvrzuje manažerka vzdělávání Markéta Podlesná. „Na červencovou anglickou konverzaci máme již jen dvě poslední volná místa." Dále se ještě v červenci plánuje otevření obchodní angličtiny, kde by se měli studenti naučit, jak správně v angličtině napsat životopis či jak se připravit na pracovní pohovor. Kurzy jsou vedeny anglickým lektorem Andrewem Dennisonem.

Na červenec je také připravena německá konverzace s Frederikou Buschovou, která je určena pro mírně pokročilé až pokročilé.

Ani v srpnu nebude v Revisu prázdno. V plánu je pokračování anglické konverzace s novými tématy a také opět obchodní angličtina. „Srpnová obchodní angličtina je zaměřena zejména na komunikaci, tedy jak správně napsat email či dopis nebo jak správně telefonovat," říká asistentka vzdělávání Petra Ostapčuková.

Revis dále nabízí kurzy počítačů, kurzy kresby a malby nebo si v srpnu můžete každé úterý přijít zacvičit jógu.

Na veškeré vzdělávací aktivity se zájemci mohou přihlašovat prostřednictvím webových stránek, osobně v Revisu či zasláním vyplněné přihlášky poštou. Veškeré další informace včetně termínů a cen zájemci najdou na webových stránkách střediska.