Čtyři skokové soutěže nabídly víkendové jarní jezdecké závody, které se uskutečnily v areálu Centra sportovních koní v Oldřichově.
Pětatřicátý ročník akce se podle organizátorů vydařil. „Naštěstí nám vyšlo počasí, nebyla velká zima ani moc velké horko a hlavně doteď nezapršelo," řekl Deníku před závěrečnou soutěží hlavní organizátor Milan Pěchouček. „Mně se před chvílí jízda moc nevyvedla, ale i to se stane, hlavně že jsou diváci i ostatní účastníci spokojeni," dodal s úsměvem.

Jezdecké závody měly čtyři skokové soutěže, a to v kategoriích Z, ZL, L a S, přičemž prvně jmenovaná soutěž měla dvě části – pro děti a pro koně startující prvním rokem. „Myslím, že po sportovní stránce se nám tu sešli kvalitní startující. A z doprovodného programu je tu například prodej speciálního krmiva či jezdeckých doplňků. Děti se pak mohou vozit na ponících," doplnil informace Ondřej Dorot.

Večer se pak uskutečnila v areálu závodiště taneční zábava se skupinou Los Pavlínos.

Výsledky skokových soutěží 35. ročníku jarních jezdeckých závodů v Oldřichově najdete v nejbližších dnech na sportovní stránce.