V Konstantinových Lázních jsou pro tento sváteční den připraveny dvě akce. Jednou z nich je silvestrovská zábava v místní restauraci. Druhý večer je připraven v místním hudebním klubu. Oba zábavné večery budou zahájeny od osmi hodin večer.

V Bezdružicích budou slavit obyvatelé tohoto města poslední den v roce zejména ve skupinkách. „S kamarády jsme si na Silvestr pronajali kulturní dům v Bezdružicích. Poslední den v roce budeme slavit tam," řekla Deníku Veronika Ernstová z Bezdružic.

Někteří lidé si plánují oslavy Silvestra již dopředu a schází se ve svých domovech. „Poslední den v roce budu slavit s partnerem a s dětmi. Připravíme si pohoštění a budeme mít i nějaké prskavky, abychom oslavili příchod nového roku. Předsevzetí do nového roku nemám," dodala Josefína Tancošová z Bezdružic.

I když je v Bezdružicích několik restaurací, někteří si přejí zůstat v rodinném kruhu v tento sváteční den a oslavit příchod nového roku se svými příbuznými.

„Jdeme s přítelem k jeho rodičům. Budeme tady všichni. Jsme rádi spolu. Připravíme si dobré jídlo a budeme se celý večer bavit," prozradila Monika Hanáčková z Bezdružic, která se na společný večer s rodinou svého přítele velmi těší.

Iveta Luňáková