„Po mém příchodu do společnosti, bylo nutné reorganizovat některé její složky i činnosti, do kterých jsme se zapojovali. To se podařilo, za loňský rok je hospodářský výsledek 1,2 miliony zisku. Svoji povinnost vůči Správě majetku města Stříbra proto považuji za splněnou, můj odchod z funkce byl avizovaný dopředu,“ řekl místostarosta Stříbra Martin Záhoř.

Místostarosta Stříbra Martin Záhoř ale zároveň připouští, že dobrý hospodářský výsledek nebyl jediným důvodem pro jeho odchod z čela společnosti, zároveň se však ohradil proti spekulacím o jeho odvolání. „Moje činnost ve společnosti již přestala být opodstatněná, rezignací jsem ale reagoval i na určité osobní a zdravotní důvody. O odstoupení z funkce jsem zvažoval už počátkem letošního roku, odešel ale jeden z klíčových zaměstnanců, bylo proto nutné setrvat do nalezení adekvátní náhrady. V současné době již mému rozhodnutí nebrání žádné závažné důvody,“ doplnil místostarosta a dodal, že by chtěl pochválit a poděkovat všem zaměstnancům Správy majetku města Stříbra za jejich pracovní činnost a podporu.

Martin Záhoř tak bude nadále působit na pozici místostarosty, ani Správu majetku města Stříbra ale zcela neopouští. I nadále se chce věnovat dění především v oblasti stavební činnosti, která je mu profesně blízká a má na ni mandát od zastupitelů.

V Chodském Újezdu předvedli své dovednosti hasiči i policisté
Den dětí oslavili gulášem i ukázkami výcviku