Páteční program odstartuje už v 15:20 hodin mariánskolázeňská kapela Baba Hed, kterou na pódiu vystřídá nýřanská punková partička S.A.S. Následuje další regionální kapela, tentokrát to budou horšovskotýnští Septic People. Po sedmé hodině večerní se tachovskému publiku poprvé na Tarocku představí legendární Abraxas a pak už to rozjedou kapely Traktor, Škwor, Hand Grenade a Morčata na útěku.

Sobotní hudební maraton na tachovském letišti rozjezde už v 11 hodin kapela Humbuk, po ní následuje Extra Band Revival a Bastard. Jeden z headlinerů festivalu, skupina Wohnout, bude hrát od 14.30 hodin, hned po ní si svůj set odehraje Zakázaný ovoce. Svůj typický styl, nazvaný tanzmetal, nabídnou klatovští Trautenberk, po nich přinesou trochu gotického hororového temna XIII. století a večer pak vyvrcholí koncerty Debill Heads, Arakain, X-Core a program festivalu uzavřou jihlavští Sotury.

Z Tachova bude k areálu festivalu v pátek i v sobotu jezdit zvláštní autobusová doprava, která staví v Tachově na pěti místech. V pátek i v sobotu pojede speciální autobus třikrát. Jízdní řád je k mání na webových stránkách festivalu.

Zámecké historické slavnosti v Boru.
Zámecké historické slavnosti již tento víkend