Pořádal je tachovský řezník Milan Tolar. Ze sortimentu, ze kterého by se udělalo vegetariánům mdlo, si přišel vybrat i Pavel Procházka ze Stříbra. „Ta klobása je naprosto špičková," pochválil. „Jdu si pro uzené a bílou tlačenku."

V nabídce bylo vše, co k dobrým hodům patří. „Máme jitrnice, jelita, obě tlačenky, uzené, škvarkovou pomazánku, prdelačku, i guláš smažák," vyjmenoval Tolar.

Kvalitu podtrhl fakt, že vše bylo domácí, žádná velkovýroba. „Ovar podáváme v restauraci," připomněl. A byl servírován jak se patří, tedy s hořčicí a pořádnou hromadou křenu.

„Jitrnic bylo sedmdesát kilo, jelit padesát, třicet kusů tlačenek, prdelačky bylo sto padesát litrů a sádla a škvarků nepočítaně."

Panu Tolarovi se prý zákazníci rádi vrací. „Před Vánoci budu prodávat ve Stříbře i tady v Kladrubech," pozval.