Do soutěže jsme zařadili snímky, které čtenáři donesli do redakce nebo poslali na redakční e-mail. Uzávěrka pro fotografie byla 31. března. 

Kdy hlasovat v anketě

V týdnu od 2. do 8. dubna budou moci čtenáři hlasovat v naší internetové anketě. Zvítězí ten autor fotografie, která obdrží v anketě nejvíce hlasů (nejvíce procent). Platí, že jeden hlas může čtenář udělit jedné fotografii. Z jedné IP adresy je možné opakovat hlasování po jedné hodině.

Co získáte

Majitel fotografie s nejvyšším počtem hlasů získá dar v podobě krmení a potravinových doplňků pro svého domácího mazlíka od partnera soutěže Chovatelské potřeby Bočan Zahradní ulice Tachov.  Redakce s vítězem připraví rozhovor na téma: Já a můj mazlík. Autoři fotografií, které získají druhý a třetí nejvyšší počet hlasů, obdrží  věcné ceny.

Výsledky soutěže zveřejníme v pondělí 9. dubna na těchto stránkách. Vítězné snímky otiskneme v úterý 10. dubna na stránce U nás doma v tištěném vydání Tachovského deníku.

Jak hlasovat v anketě

Vyberte mazlíka, přidělte mu svůj hlas a potvrďte volbu tlačítkem ODESLAT dole pod anketou.

Informace k anketě

Nezobrazují se počty hlasů, ale procenta. Ankety jsou na všech stránkách Deníků nastaveny tak, aby spravedlivě zobrazovaly u jednotlivých odpovědí procento hlasů z celkového počtu hlasujících. Z toho plyne, že může dojít u jedné odpovědi i k poklesu procent. Když u jedné odpovědi procenta rostou, musí zákonitě dojít u jiné k poklesu, aby celek dal sto procent.

Výsledky hledejte zde: Nejúžasnějšího mazlíka Tachovska má Karel Olbert