Jak už se v obci stalo tradicí, soutěžilo se ve střelbě, v rybaření, v kopané. Kromě toho nabídla pouť oblíbenou traktoriádu a exhibici motokrosu.

„Střelecké soutěže o pohár obce Třemešné se zúčastnilo celkem 50 soutěžících v několika kategoriích,“ uvedl Deníku starosta Ladislav Kletečka.

Ve střelbě ze vzduchovky byl mezi dětmi nejlepší Ondra Čech, druhá skončila Michaela Kvítková, třetí Vanda Šmehylová. Mezi ženami byla na prvním místě Pavla Chejnovská, druhá Lucia Kubenová a třetí Denisa Kvítková. A mezi muži vévodil v této disciplíně Ladislav Kletečka, který vyhrál před Karlem Bílým a Vladimírem Šaškem.

Další střeleckou soutěží bylo lovecké kolo a malorážka. To nejlépe zvládl Karel Strapek, druhý skončil Jindřich Kubík a dále pak Karel Bílý ml. a Miroslav Kubena.

Oprava silničního mostku omezuje dopravu u Plané. Provoz na dálničním přivaděči je od pátku řízen kyvadlově semafory.
Řidiče čekají komplikace, u Plané opravují mosty

Třemešenská bahna, tedy traktoriádu, absolvovalo 15 traktorů, mezi nimi také tři traktoristé ze sousedního Německa se svými stroji. Vyhrál Petr Kodat, druhý byl Gerald Brenner a třetí Miroslav Kunt.

„Atmosféru motokrosových závodů přiblížilo po traktoriádě divákům deset motokrosařů,“ dodal starosta.

Zbývá jen dodat, že turnaje v minikopané se zúčastnila čtyři mužstva a do rybářských závodů se zapsalo celkem 17 rybářů. Pořadí na prvních místech: Bereš 14,5 metru nachytaných ryb, Nauš 9,8 m a Frous 6,7 m. Program v Třemešném nabídl v rámci pouťových oslav také Den s koňmi, toho se zúčastnilo 14 závodníků.