Zpívání koled ve Starém Sedlišti  
Také ve Starém Sedlišti se místní sešli aby si zazpívali známé koledy. Zpívání koled se stejně jako v předešlých letech odehrávalo u obecního vánočního stromku a na místě nechybělo cukroví a svařák nebo čaj na zahřátí.

Česko zpívá koledy ve Studánce  
Studánka – Prostor bývalé restaurace v kulturním domě ve Studánce do posledního místa zaplnili místní i přespolní, kteří si přišli společně zazpívat koledy. V rámci akce Česko zpívá koledy se sešlo na osm desítek dětí a dospělých. Zazněly tradiční koledy i řada dalších písní a to v podání účastníků za doprovodu seskupení tachovských muzikantů. Hudebníci akci pojali i jako jakousi zkoušku pro vystoupení 25. prosince v Tachově v Muzeu Českého lesa při představení živého betlému.

Česko zpívalo koledy - Ctiboř  
Ve Ctiboři se na návsi sešlo asi třicet obyvatel obce, aby si společně u rozsvíceného vánočního stromečku zazpívali nejznámější vánoční koledy.

Česko zpívá koledy ve Stříbře
Společnému zpívání koled předcházel lampiónový průvod, legenda z Betléma v podání ochotníků ze souboru Divoch a vystoupení Cavally. Akci moderoval Petr Handl a náměstí zaplnilo přes tři sta zpívajících.

PRVNÍ ETAPA REKONSTRUKCE bývalé budovy casina přinese zázemí pracovníkům technických služeb Přimda.
V budově bývalého casina najdou zázemí technické služby

Podívejte se, jak se zpívalo v dalších okresech

Domažlice
Klatovy
Plzeň
Rokycany
Cheb
Karlovy Vary
Sokolov